5 tips voor een trendy interieur

We denken vaak dat trends komen en gaan, maar dat is niet waar. Deze trends zijn al langer hip. Mochten je muren toe zijn aan een nieuw kleurtje: dit is het geschikte moment om voor mosterd- en honinggele kleuren te kiezen, want deze zijn helemaal hot! En ook al is velours al een paar seizoenen erg geliefd, het gaat dit jaar nog een rondje mee.

Mosterd- en honinggele kleuren of accenten

Durf je niet all-in te gaan met een volledige gele muur? Werk dan met accenten: honing- en mosterdtinten zijn helemaal in en zorgen voor een warme uitstraling. Kussens, dekbedovertrekken, een gele stoel: vooral textiel oogt heel chique als het uitgevoerd is in deze kleur.


Natuurlijke materialen

Hout is altijd een mooi basismateriaal in een interieur. Onlangs deden andere natuurlijke materialen ook hun intrede. Denk hierbij vooral aan rustiek leer, gekreukt linnen of papier & karton voor lampen. Alles wat voor een natuurlijke en gezellige sfeer zorgt.

Ronde vormen

Rechthoekige meubels en opstellingen volledig passé. Organische vormen zijn extreem populair, dus verwelkom grote ronde spiegels, ronde tafels en zelf ronde tapijten.Planten

Botanische wonen of een mini jungle in huis blijft een hippe trend. Onze favorieten zijn de pannekoekenplant, de verschillende types monstera en de olijfboom.

Velours & fluweel

En wat in de mode aanslaat wordt meestal ook een trend voor je interieur. Fluweel, velours of velvet zijn dan ook nog steeds zeer aanwezig in interieurland. Poefs, zetels en kussens, ze zorgen allemaal voor een extra vleugje glamour in je woning.


Reacties