Dit zijn onze favoriete kamerplanten

Fleur je interieur op met een plant! Hier kan je vast nog wel een plekje voor vinden, toch? Een lijstje met de mooiste kamerplanten van 2018.Calathea Orbifolia

We trappen af met de Calathea Orbifolia. Deze plant heeft als bijnaam de 'living plant' omdat hij zijn bladeren 's avonds sluit en 's morgens weer opent - en dit kun je dus ook horen. Zijn populariteit heeft hij te danken aan de leuke prints op de bladeren. Je vindt ze in verschillende groentinten, maar ook in paarsrode tinten of zelfs met zilverkleurige accenten. Vandaar ook de bijnaam pauwenplant.

> Origineel komt hij uit de oerwouden van Zuid-Amerika. Daar is hij gewend om in de schaduw van grote bomen te leven. Zet hem daarom niet in direct zonlicht.

> Af en toe kleine beetjes water geven, maar zorg dat hij niet in een laag water blijft staan.
Pannenkoekenplant

Aangezien zo’n beetje alles uit de seventies terugkeert, is er nu een ware run naar de pannenkoekenplant. Iedereen heeft er tegenwoordig een, en als je Pinterest mag geloven, dan ziet het er niet naar uit dat hij snel naar de achtergrond zal worden geschoven.

> Plaats de plant solitair in een pot. Met terracotta blijf je mooi in de jaren zeventigstijl, maar ook in een opvallend gekleurde pot pakt hij goed uit.

> Geef hem een keer per week water, zorg dat de grond niet uitdroogt, maar ook niet kleddernat wordt. En voeg eens per maand wat vloeibare plantvoeding toe aan het water.Bananenplant


De Bananenplant of Musa waarvan bepaalde soorten ons, je raadt het niet, van bananen kunnen voorzien. Of jouw exemplaar je trossen schenkt is afhankelijk van het type en de verzorging. Gelukkig is de plant zonder bananen ook ontzettend knap met grote groene bladeren.

> De Musa heeft veel licht nodig. Geef hem een plekje aan het raam.

> Op warme dagen wil deze plant graag véél water.

Reacties

  1. You must learn the offer’s phrases and circumstances to get a real perception into the quality of a given deal. There may even be common bonus 1xbet korea offers for the current participant base, as well as|in addition to} a loyalty program typically being an possibility. ', worries some people who assume that a win will imply that you could not win again in a short area of time. What they'll do is assist you to construct a strategy for playing in} on-line slots on on line casino appsin a method that becomes reasonably priced so long as|as long as} you aren't wagering greater than find a way to|you possibly can} afford to lose.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten