Beleef het unieke gevoel van luxe en groen in Veerhuis


Veerhuis, een vernieuwende woontypologie, bestaande uit 7 appartementen ondergebracht in één unieke residentie. Opgedeeld in 3 villa-appartementen langs de waterkant en 4 ruime appartementen aan de Kortrijksepoortstraat. Omgeven door groen en water, genietend van een bijzonder geborgen en privékarakter met een prachtig zicht op de Oude Bijloke.
Een buitengewoon spel tussen water en wonen


Residentie Veerhuis is in veel opzichten een uniek project, met 7 exclusieve appartementen aan de Leie.  Bouwgroep Driemo creëert een buitengewoon spel tussen water en wonen. Tussen stad, architectuur en landschap. Geborgenheid, rust en  natuur staan centraal. En dat alles op een bevoorrecht stukje Gent, vlak aan het water.

Veerhuis biedt 7 luxueuze 2-slaapkamerappartementen, met oppervlaktes van 107 tot 215m2. De vrije hoogte tot de plafonds - tot 2,75 meter- staat garant voor een  aangenaam ruimtegevoel en een overvloed aan licht.

Een groene oase in hartje Gent


Het binnenplein, die tussen de 2 gebouwen ligt, is de kern van Residentie Veerhuis. Met zijn ontwerp zorgt de landschapsarchitect Evert Lakiere voor een functionele, harmonieuze circulatie tussen de ondergrondse parking en de ingang naar de luxe-appartementen aan het water. 

De oude arduinkasseien op het binnenplein zorgen voor de nostalgische toets in het moderne project. Met de doordachte keuze van wilde wingerd verwijst hij naar de oneindig lange rij platanen langs de Leie. De klimplant heeft frisgroene scheutjes in de lente en zorgt voor een compleet groene muur in de zomer. Later kondigt het de winter aan met bonte herfstkleuren. De toegang tot de luxeappartementen wordt geaccentueerd met kleine lisdodde, een knipoog naar de achterliggende rivier.

In handen van specialisten

De continue samenwerking tussen de architect en onze binnenhuisarchitecte Ilse, resulteert in een weldoordachte indeling van elk appartement. De interactie tussen de woonruimtes verloopt helemaal natuurlijk met minimale overgang. Hoge plafonds en de rijke lichtinval geven een waar ruimtegevoel. 

Wie weet woon jij binnenkort in dit exclusieve woonproject! Neem contact op met Mieke voor meer info.

Reacties

Een reactie posten