Elk weekend aan de kust? Graag!

De zee, het blijft iets speciaals. Wie gaat er niet graag een dagje richting de Vlaamse kust om te ontspannen? Droom jij ook van een eigen appartement aan zee? Of ben je nog niet helemaal overtuigd van wat de kust jou allemaal te bieden heeft? Wij sommen de voordelen voor je op!


1. Aan zee verveel je je nooit!

Er zijn tal van mogelijkheden om je gezin te entertainen aan onze gezellige Vlaamse kust. Met gocarts rijden, een zandkasteel bouwen, genieten van een ijsje of de zeedijk… En dit is nog maar het begin, want onze kust telt ook tal van interessante musea, veel leuke winkels en ontzettend veel evenementen. Plezier gegarandeerd!


2. Je kunt elke dag een frisse neus halen

Mensen die aan de zee wonen weten écht wat het is om een ‘frisse neus’ te halen. Kom zalig wakker tijdens een ochtendwandeling langs de vloedlijn of geniet van van de frisse lucht tijdens een namiddag op het strand met de (klein)kinderen.

3. Je bent gelukkiger aan zee

Zicht op het water zou een positief effect hebben op je mentale gezondheid en het geluid van de golven zorgt voor een ontspannen gevoel. Men beweert zelfs dat dit verjonging van geest en lichaam teweegbrengt. Geef ons vanaf nu maar vitamine SEA!

4. Genieten van de natuur

In tegenstelling tot zoveel andere plekken in ons Belgenlandje, zijn onze kuststeden nog niet volledig volgebouwd. Dat onbetaalbare uitzicht van ellenlang uitgestrekte duinen? Dat vind je enkel aan de kust! Ideaal voor een gezellig gezinswandeling!5. Ontspanning is altijd binnen handbereik

Heb je een zware werkweek achter de rug en snak je naar een leuk weekend? Geen probleem: want jij bent maximum 2u verwijderd van je eigen stukje paradijs. Het enige wat jij moet doen om te bekomen van alle drukte in jouw leven? De pijl richting ‘kust’ volgen natuurlijk. Daarna kun je genieten vanuit je appartement met zeezicht of van een leuke wandeling tot aan de zeedijk.

6. Terwijl de rest van België uitkijkt naar die zomervakantie aan de kust, kan jij er heel het jaar door van profiteren

Kustbewoners weten dat je niet enkel in de zomer kunt genieten van het strand en de zee. De zee is ook magisch in de andere seizoenen. Meer en meer mensen vinden dan ook tijdens de herfst, winter en lente de weg naar de kust om er te genieten van een gezellige dag.

7. Enneuh... Elke dag verse vis!

Want geef toe… Wie is er geen fan van die verse mosselen en garnaalkroketten? Mmmmm!


8. Vastgoed aan de kust als slimme investering

Investeren in een appartement aan zee? Dat is eigenlijk altijd een goed idee! Deze vorm van investering staat bekend om zijn grote zekerheid – zeker in vergelijking met andere beleggingsalternatieven. Daarnaast kan je appartement aan zee nog wat opbrengen als je het verhuurt wanneer je er zelf niet vertoeft!

Een te grote stap om een appartement te kopen? Onze collega's aan de kust, Agence Driemo, helpen je graag met het ideale appartement om te huren! 

Reacties