In de natuur in hartje Ledegem

Wij gingen langs bij Nello in hartje Ledegem. Nello kocht een appartement in Woonerf Acacia in de Meersstraat in Ledegem. Wij laten je zien wat zijn ervaring is met Bouwgroep Driemo en vooral ook hoe hij zijn tuin omtoverde tot een paradijs.

“Toen ik een eerste bezoek bracht aan Woonerf Acacia, was ik onmiddellijk verkocht door de  groene omgeving en de stilte.” Nello mikte vooral op een kleinere woning in een rustige omgeving. Nello ontdekte al snel het nieuwbouwproject van Bouwgroep Driemo in Ledegem en was op slag verkocht. Een toplocatie in een rustige omgeving en het uitgestrekte groen als extra troef.

 "De samenwerking met de binnenhuisarchitecte Ilse, verliep heel vlot. Ze zorgde ervoor dat mijn appartement een mooi geheel is geworden ”, vertelt Nello. "Er was een ruime inloopdouche voorzien, maar ik neem ook graag een bad. Toen heeft Ilse mij een voorstel gemaakt met inloopdouche én bad. Dit was geen probleem voor Driemo." Er kon gewijzigd worden aan de bestaande plannen. De snelheid van handelen en de keuze van kwaliteitsmaterialen trok hem volledig over de streep.

“Over Bouwgroep Driemo niets dan lof. Op elke vraag of probleem kregen we altijd snel antwoord. Ik woon hier heel graag.”


Reacties